The Netherlands | Nieuwerkerk aan den IJssel

欧洲

Management Assistant met Marketing en Communicatie skills.

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een diverse rol binnen een uitdagend en innoverend bedrijf? Lees dan snel verder.

Als snelgroeiende internationale organisatie die wereldwijd marktleider is op het gebied van natuurdarmen, zijn wij op zoek naar een ervaren Management- / Communicatie en Marketing Assistant voor 40 uur verdeeld over 5 werkdagen.

In deze rol werk je in een team van 3 assistants voor het MT bestaande uit 4 personen. Deze rol is ondersteunend aan de Chief Commerical Officer en je bent verantwoordelijk voor de algemene marketing / communciatie werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar iemand die bekend staat als “een stabiele factor” met ruime ervaring als Management Assistant. Werkzaamheden als agendabeheer, ad-hoc werkzaamheden, aanjagen van partijen, opmaken van presentaties en regelen van dienstreizen/visums zijn jou niet onbekend. Een zeer ervaren assistant die aan twee woorden genoeg heeft, goed kan samenwerken en het leuk vindt om te ondersteunen aan diverse persoonlijkheden.

Naast jouw assistant-rol ben je ook verantwoordelijk voor de ondersteuning en uitvoering van de marketing en communicatie werkzaamheden. Het organiseren van verschillende jaarlijkse beurzen, personeelsevenementen, coördineren van taken, redigeren en opmaken van verschillende (commerciële) uitingen, websitebeheer in de breedste zin van het woord en sparren over mogelijke nieuwe marketing en communicatie strategieën zijn jou niet onbekend. Dit is een taak waarin je jouw creativiteit goed kunt laten zien.

Ben jij nog steeds enthousiast na het lezen van de werkzaamheden en het bedrijfsprofiel? Dan willen wij graag meer over jou weten!

 

Wie ben je?

Ben jij resultaatgericht, creatief, werk je graag in een team maar kun jij ook zelfstandig aan de slag? Heb jij een flexibele instelling, want geen dag is hetzelfde en weet jij goed overzicht te houden? Ook beschik jij over een stevige ruggengraat, je hebt aantoonbare ervaring in een ondersteunende rol, HBO werk- en denk niveau, en je beheert de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Duits taal is een pré en je hebt goede kennis van de Office pakketten.

Verder ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam en bent in het bezit van een auto (het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer).

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en dynamische functie vanaf 1 september binnen een groeiend bedrijf.

Je komt te werken in een sterk en dynamisch team waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. Collegialiteit staat centraal, dit zie je niet alleen terug tijdens je werk maar ook daarbuiten.

 

Heb je interesse in deze functie? Stuur jouw motivatie en CV via onderstaand formulier of email naar: info@vanhessen.com

 

申请表格

請填寫你的名字
請填寫一個主題
請填寫留言
此字段是必填字段